Kada se temperature popnu na +35, od vrućine se branimo i nošenjem laganije odjeće. Ovih dana na našim ulicama vidimo i street style kombinacije koje se mogu nositi i na plažu, a jedan takav stajling odlično "fura" slatkica u vrućim hlačicama

Smeđokosa djevojka koju je naš fotograf zapazio u centru Zagreba odlučila se odjenuti što laganije u skladu s vremenskim prilikama. Vruće hlačice od trapera kombinirala je uz bijeli kratki top ukrašen trendi volanom te platnene bijele tenisice. Odjevnim izborom ova zgodnica otkrila je vitke noge, ravan trbuh i ramena. Gola ramena također su vrući ljetni trend kojeg biraju mnoge djevojke i žene.

Odjevnim izborom ova zgodnica otkrila je vitke noge, ravan trbuh i ramena

Od modnih dodataka zvijezda naše ljetne street style priče nosila je smeđu torbicu, remen u istoj boji i crne naočale. Pokazala je kako se nosi mladenačka kombinacija za ljeto u gradu, ali prikladna bi bila i za odlazak na plažu uz možda malu izmjenu da se tenisice zamijene japankama ili natikačama.

Slatkica iz centra Zagreba inspirirala nas je da pronađemo slične bijele topiće u trgovinama, a što smo našli pogledajte u foto galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju