Zgodna plavokosa dama uljepšala je zagrebački Cvjetni trg svojim osmijehom i street styleom koji dokazuju da je za izgled superzvijezde dovoljno i pet jednostavnih, svakodnevnih komada iz garderobe

Galerija Street style zagrebačke plavuše koja izgleda poput superzvijezde - 2 Street style zagrebačke plavuše koja izgleda poput superzvijezde Street style zagrebačke plavuše koja izgleda poput superzvijezde - 3 +4 Replay, 1360 kn Plavuša s Cvjetnog trga u Zagrebu simpatično se nasmiješila našem fotografu i održala malu modnu školicu kako u svakodnevnoj street style kombinaciji izgledati poput superzvijezde.

Plavuša s Cvjetnog trga u Zagrebu simpatično se nasmiješila našem fotografu i održala malu modnu školicu

Vitka ljepotica za svoj odličan stajling izabrala je svijetlosive skinny traperice s poderanim dijelom na koljenu i usku bijelu majicu s dubljim V izrezom dok je gore nosila crnu kožnatu jaknu i topli ogrtač u sivoj boji s dodatkom crne i bijele. Za izgled superzvijezde još su bile dovoljne samo obične crne gležnjače na visoku petu i frizura složena u pletenice.

Nije nam promaknuo ni sjajan make-up ove street style krasotice. Izabrala je lak za nokte i ruž za usne u sličnoj mat smeđe-sivoj nijansi koja je ove jeseni veliki trend u dekorativnoj kozmetici.

Po uzoru na street style zgodne plavuše iz centra Zagreba pronašli smo slične modne komade u trgovinama, a pogledati ih možete u fotogaleriji. Na istom mjestu prisjetite se i drugih street style ljepotica koje su uljepšale središte naše metropole.
 

 

A post shared by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju