Tajice su idealan komad odjeće prilikom vježbanja u teretani, trčanja, izvođenja joge ili neke druge fizičke aktivnosti. Izvrsno se kombiniraju i u ležernijim situacijama te u hladnijim mjesecima uz tunike i haljine.

Galerija Slavne dame u tajicama - 1 Slavne dame u tajicama - 2 Slavne dame u tajicama - 11 +7 Kate Hudson nosi tajice s pamučnom majicom i gležnjačama

Zbog specifičnog kroja i materijala od kojeg su napravljene ocrtavaju svaki dio tijela, pa zato modni stručnjaci ne preporučuju nošenje tajica umjesto hlača. Ovo modno pravilo osobito se odnosi na modele u bijeloj, svjetlosivoj te bež boji.

Unatoč tome, slavne dame obožavaju kršiti ta pravila. Neke dame nose tajice zbog njihove udobnosti dok vode djecu u školu ili idu s prijateljicama na kavu, druge žele naglasiti rezultate redovne vježbe i zdravog života, dok pojedinci jednostavno ne mare ni za kakva pravila i nose što god požele.

Jedna je od takvih slavnih žena i Kim Kardashian, koja se ne libi istaknuti svoje tijelo bez obzira na to nosi li kratke bicklističke hlačice od likre za obavljanje svakodnevnih sitnica ili metalizirane tajice u večernji izlazak.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 slavnih dama koje ne vjeruju da tajice (ni)su hlače.

Slavne dame u tajicama - 5 Kim Kardashian voli nositi tajice različitih duljina te napravljene od raznih tkanina (Foto: Guliver / Coverimages / X17agency.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju