O popularnosti "skinny" traperica sve je već rečeno. Otkako su se pojavile, ove traperice koje u potpunosti prianjaju uz tijela postale su omiljene među pripadnicama ljepšeg spola.

Galerija Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 6 Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 5 Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 4 +2 Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 3 Svake sezone modni stručnjaci najave kako bi novi model mogao skinuti "skinny" traperice s trona najpopularnijih, ali one ipak ostaju na prvom mjestu.

Tek ih povremeno kratkotrajno nadmaši neki model kao što je bio slučaj s "boyfriend" trapericama, a u ovom trenutku od njih su traženije samo traperice ravnog kroja.

Brojne poznate modne kuće lansirale su modele ravnog kroja u svojim kolekcijama što je zasigurno pomoglo njihovoj popularnosti.
Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 1 Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 1 (Foto: Getty Images)
Veliki porast interesa za ovim modelom potvrdila je i Lisa Aiken, modna direktorica stranice Net-a-Porter. Za Who What Wear kazala je kako u ovom trenutku 40 posto prodanih traperica dolazi iz kategorije ravnog kroja.

I prema podacima švedskog modnog brenda Weekday specijaliziranog za traper, taj model trenutno je najtraženiji, a najbolje se prodaje isprana "vintage" varijanta od tradicionalnog plavog trapera.

Volite li traperice ravnog kroja?

glasova:

Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 4 Traperice ravnog kroja u street style kombinacijama - 4 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju