Wyatt Isabelle Kunis Kutcher, 3-godišnja kći glumice Mile Kunis i glumca Ashtona Kutchera, prava je slatkica koja bi mogla razviti zanimljiv smisao za modu

Galerija Wyatt Isabelle Kunis Kutcher Wyatt s mamom Milom nakon likovne radionice Wyatt s mamom Milom nakon likovne radionice +0 Ashton, Wyatt, Mila i Dimitri Svaku sekundu slobodnog vremena Mila Kunis provodi sa svojom djecom, 3-godišnjom kćerkicom Wyatt Isabelle i 1-godišnjim sinom Dimitrijem Portwoodom.

Wyatt je 1. listopada navršila tri godine.

Fotografi su je snimili kada se s Wyatt vraćala s jedne likovne radionice na kojoj su se mama i kći, sudeći prema njihovu raspoloženju, sjajno zabavljale.

Preslatka djevojčica bila je odjevena u šaroliku odjevnu kombinaciju, a sudeći prema odjevnim komadima koje je nosila, moglo bi se lako zaključiti kako ju je sama osmislila. Šarena suknjica s perjem, majica s likom iz crtića, traper-jakna s leptirima i kaubojke u ružičastoj boji bile su totalnoj suprotnosti s potpuno crnim izdanjem lijepe 34-godišnje Mile.

Tko zna, možda će Wyatt izrasti u pravu trendsetericu koja će nas oduševljavati zanimljivim modnim kombinacijama. U galeriji pogledajte još fotografija male slatkice.
Wyatt s mamom Milom nakon likovne radionice Wyatt s mamom Milom nakon likovne radionice (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju