Biste li nosili potpuno prozirne cipele napravljene od PVC-a? Nekima se ova ideja itekako sviđa dok drugi ne mogu smisliti ovaj moderan model obuće

Kada je dizajner Raf Simons 2015. godine u kolekciji za modnu kuću Christian Dior predstavio čizmice od PVC-a s prozirnom petom od pleksiglasa, mnogima se svidjela njegova moderna interpretacija tradicionalne obuće.

Njegovu ideju godinu dana kasnije zatim je posudio Kanye West i u kolekciji za svoj brend Yeezy predstavio potpuno prozirne čizme, cipele i sandale od PVC-a.

 

A post shared by Siren Shoes (@sirenshoes) on

I dok su cipele Rafa Simmonsa naišle na odobravanje, Westovi modeli dočekani su s kritikama. Za to je, prije svega, zaslužan vizualni dojam jer noga stisnuta u prozirnoj plastici zapravo i ne izgleda najbolje.

Sviđaju li vam se prozirne cipele?

glasova:

Međutim, raznim komercijalnim brendovima svidjela se ova ideja i počeli su proizvoditi raznolike modele prozirnih cipela pa su one posljednjih mjeseci postale pravi hit među najodvažnijim trendsetericama i modnim blogericama koje ih nose u svim prigodama.

 

A post shared by Rebekah Veen (@rebekahveen_makeup) on

Neki s oduševljenjem pozdravljaju ovaj moderni model obuće dok drugi smatraju da je samo pitanje vremena kada će prozirne cipele preuzeti titulu najružnijih od popularnih Uggsica.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju