Hrvatski modni brend ELFS za proljeće je ponudio novu kolekciju tenisica koje će živim bojama, printevima i šljokicama podignuti svaku kombinaciju

Na policama trgovina ShoeBeDo ekskluzivno će se naći nova kolekcija ELFS tenisica s pregršt šljokica, našivenih sjajnih motiva, zanimljivih dezena, naoko nespojivih boja, ali i klasični modeli tenisica u besprijekornoj bijeloj boji sa zanimljivim detaljima koji im daju prepoznatljiv izgled.

Jedan od tih detalja je svakako i motiv zvijezde, koji je obilježio modni brend ELFS od samih njihovih početaka, a ove sezone na tenisicama doslovno sjaji punim sjajem.

Nova kolekcija tenisica oduševit će sve pobornike sportske elegancije, kao i modne znalce i trendseter(ic)e, svojim razigranim i lepršavim stilom.

Tenisice koje možete nositi u svakodnevnoj šetnji parkom, na subotnjoj špici, tijekom nedjeljnog odlaska na tržnicu ili pak u ludom noćnom izlasku, definicija su sportske elegancije, udobnosti i nosivosti u svim prilikama, a može ih se pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na webshopu www.shoebedo.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju