Jennifer Lopez voli nositi odjevne kombinacije kojima ističe svoje isklesano tijelo pa je tako i za romantičnu večeru s novim dečkom Alexom Rodriguezom u Miamiju izabrala haljinicu koja je potpuno otkrila njena čelična bedra

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez trenutno boravi u Miamiju s novim partnerom, bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom. Par je u četvrtak navečer izašao na večeru u poznati restoran Casa Tua, a za izlazak u vruću floridsku večer 47-godišnja Lopez odjenula je bijelu mini haljinu gore potpuno zatvorenu, a dolje otvorenu.

'Bijela mini haljina s 'opasnim' prorezom otkrila je čelična bedra Jennifer Lopez, poznate ljubiteljice tjelovježbe i plesa'

Jennifer je poznata ljubiteljica tjelovježbe i plesa, a rezultati su jasno vidljivi na njenom isklesanom tijelu kakvo bi poželjele i dvostruko mlađe žene. Pjevačica voli slaviti svoje obline i upravo to je postigla ultra kratkom bijelom haljinicom s prorezom. Ovo je vjerojatno najhrabriji prorez kojeg je J. Lo. ikada nosila i koji je potpuno otkrio njena čelična bedra. Mini haljinicu kombinirala je uz zlatne sandale i bijelu torbicu ukrašenu zlatnim detaljima.

Ranije istoga dana Lopez je vježbala u teretani u koju je došla u sivim tajicama i kratkoj bijeloj majici koja je otkrila njene čvrste trbušnjake.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju