Katie Holmes izgleda besprijekorno svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu. No, koliko preferira udobnost nedavno je i pokazala spojivši dva komada koja se rijetko nose zajedno

Katie Holmes ovoga puta je spojila nešto što se prvotno možda čini nespojivim, no ova kombinacija je zapravo pun pogodak. Radi se o kombinaciji večernje haljine i tenisica te je pokazala da visoka moda i streetstyle mogu biti spoj iz snova.

'Katie Holmes kombinirala je večernju haljinu uz tenisice te pokazala da visoka moda i streetstyle mogu biti spoj iz snova'

Holmes se pojavila prošli tjedan na premijeri miniserije "The Kennedys: After Camelot" u kojoj glumi Jackie Kennedy. Za tu priliku lijepa glumica odabrala je baršunastu haljinu s čipkastim detaljima s potpisom Alberte Ferretti i jednostavne sandale na petu s remenčićima.

No, nije dugo trebalo da Katie zamijeni štikle za par udobnih tenisica. Moramo priznati da popularne Adidas tenisice modela Superstar s crvenim prugicama odlično pristaju uz haljinu koja je inače namijenjena za svečane prigode.

Katie je na svom Instagram profilu objavila i fotografiju kako nosi haljinu Alberte Ferretti i Adidas tenisice napisavši:

Ponekad se jednostavno moraš osjećati udobno!
 

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju