Kada se osvrne na svoj život po pitanju izgleda Victoria Beckham najviše žali zbog plastične operacije grudi koju je napravila prije 18 godina


Bivša pop zvijezda Victoria Beckham javno je priznala da je plastična operacija, kojom je 1999. godine značajno povećala grudi jedna od njezinih najvećih grešaka. Za američki magazine "Vogue" je poručila: 

Nemojte raditi gluposti s grudima. Nijekala sam prije toliko godina, ali to je bio glup potez i znak nesigurnosti. Umjesto toga slavite ono što imate.


Slavna dizajnerica se na taj korak odlučila neposredno nakon rođenja svoga prvog djeteta – sina Brooklyna tijekom 1999. godine.

Victoria Beckham i njezini kompleksi

U medijima je dosta dugo poricala odlazak pod nož kod plastičnog kirurga, iako je razlika bila vidljiva golim okom čak i kada se pjevačice grupe "Spice Girls" nije pojavljivala u pripijenim odjevnim komadima.

Prvi put je grudi smanjila 2009.- godine, a drugi put 2011. nakon rođenja kćerkice Harper Seven čime se vratila na svoju originalnu veličinu.

Victoria Beckham svoje je modne gafove pobrojala u iskrenom pismu kojeg je uputila samoj sebi, a koji je u potpunosti objavljen u američkom "Vogueu". 

U fotogaleriji pogledajte modnu evoluciju Victorije Beckham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju