Poznati hrvatski brend Amds Jeans predstavio je svoju kampanju za nadolazeću sezonu, proljeće/ljeto 2020.

Galerija

Bazični komadi poput kožne jakne, zanimljive košulje i uvijek kvalitetnih traperica koje su u skladu sa svjetskim trendovima, uvijek su dobrodošli u ormaru.

Amds Jeans u svojoj proljetnoj kolekciji stavlja naglasak na zemljane boje koje se odlično kombiniraju uz traper komade iz kolekcije. Jedan od best sellera kolekcije jesu jakne od imitacije kože u smeđim bojama, a osim trendi komada tu su i oni za vječne ljubitelje nepogrešivo dobrog minimalizma.

Aleksandra Birta (Flick Factory) Foto: PR
Kolekcija za muškarce donosi bogatu ponudu za ljubitelje sportske elegancije. Vladaju sportski lookovi, koji olakšavaju dnevne modne izbore svakom muškarcu.

Aleksandra Birta (Flick Factory) Foto: PR

Zašto su traperice hrvatskog brenda najbolji izbor?

U novoj kampanji Amds Jeans brenda nalazi se i odlična ponuda traperica koja definitivno prati svjetske trendove poput popularnih trapezica ili high waist jeans modela, skinny fit nogavica u svjetlijim ili tamnijim varijantama te su upravo one najbolji izbor iza kojih stoje sati i sati predanog rada domaćih dizajnera kako bi konačan proizvod bio savršen. To je ujedno i ono što Amds Jeans održava dugi niz godina na modnoj sceni, dobar odmjer kvalitete i cijene proizvoda koju je kupac prepoznao.

Aleksandra Birta (Flick Factory) Foto: PR
U nastavku donosimo izbor najboljih modela iz nove kolekcije koju smo snimali u prekrasnom hotelu Canopy by Hilton te photo studiu Katran, dok su apsolutne zvijezde ove kampanje draga nam Lidija Lešić i slovenski model Nik Vuga koji su Amds Jeans odjeću nosili na svoj način. Za cjelokupni uvid u ponudu branda preporučamo posjet trgovinama Amds Jeans-a koje se nalaze u svakom većem gradu lijepe naše.