Torba Neverfull francuske modne kuće Louis Vuitton apsolutni je klasik među ljubiteljicama modnih dodataka. Ta izdržljiva torba stvorena je za žene u potrazi za prostranim modelom u kojem mogu nositi sve potrebne sitnice – od jutra do večeri.

Galerija

U modnim krugovima priča se kako je originalno osmišljena kao konkurentica torbi Saint Louis iz Goyarda, no ta nagađanja nikad nisu službeno potvrđena.

Torba Neverfull prvi je put predstavljena 2007. godine kao torba za plažu, no zbog velike popularnosti postala je dostupna tijekom cijele godine u tri veličine: PM (Petit), MM (Moyen ili Medium) te GM (Grande).

Zaposlene žene nose je kao torbu za računalo, mame kao torbu za pelene i druge potrepštine za bebe, a ponijeti se može i kada odlazite u kupovinu.

Louis Vuitton Neverfull monogram torba Foto: Internetske stranice proizvođača

Torba za svaki dan

Njezinoj prostranosti i funkcionalnosti ne može odoljeti niti Antonija Mišura Sandrić. Bivša hrvatska košarkašica nosi smeđu kožnatu torbu Neverfull s monogramom LV za obavljanje svakodnevnih sitnica, a kombinira je uz ležerne odjevne kombinacije.

Na svojem profilu na Instagramu podijelila je fotografije u street style kombinaciji kojom dominira traper – tamnoplavu košulju dugih rukava sparila je s trapericama širih nogavica u istoj boji.

Kombinaciju je zaokružila kožnatim remenom YSL, plavim tenisicama i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Antonija Mišura Sandrić: Haljina koja tako lijepo otkriva tijelo idealna za oproštaj od ljeta

Antonija vs. Adriana: Tko je izabrao bolji bikini s hit uzorkom?