Antonija Mišura Sandrić spremna je dočekati jesen, koja nam stiže u nedjelju, a šibenska ljepotica od ljeta se oprostila fotografijama na Instagramu na kojima nosi haljinu idealnu za prijelazno razdoblje.

Antonija Mišura Sandrić svoju skladnu, vitku figuru naglasila je u uskoj maksi haljini efektnog cik-cak uzorka zemljanih tonova, koji baš odgovaraju uz dolazak jeseni. Haljina je stilom spoj boho šik i retro modnog izričaja, dok kroj odiše ležernom elegancijom i ženstvenošću.

Ima duge lagano lepršave rukave i duboki dekolte s vezanjem, a za dodatnu dozu senzualnosti tu je i visoki raspor na lijevoj strani. Haljinu iz trgovine MAre Store u Šibeniku, čiju odjeću Antonija i inače voli nositi, bivša košarkašica upotpunila je maramom uzorka leoparda koju je svezala oko glave, dok je od obuće odabrala bež sandale s debelim potplatom.

To finish with summer pictures. Until the next time (Da završim s ljetnim fotografijama. Do idućeg puta), napisala je Antonija Mišura Sandrić uz modne fotografije kojima se oprostila od ljeta.

Antonija Mišura Sandrić: Haljina koja tako lijepo otkriva tijelo idealna za oproštaj od ljeta

Antonija vs. Adriana: Tko je izabrao bolji bikini s hit uzorkom?