Baby Lasagna headliner je 26. Špancirfesta u Varaždinu koji počinje u petak, a do 1. rujna nanizat će brojna događanja u srcu grada i više od 200 glazbenih programa.

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, preuzet će glavnu PAN pozornicu Stari grad u utorak u 21 sat, a u prijepodnevnim satima družit će se s najmlađim špancirerima i njihovim roditeljima i predstaviti svoju slikovnicu "Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo".

Promocija će se održati u dvorištu Vile Bedeković u 10 sati i pozvani su svi koji žele doznati više o avanturama trenutačno najpopularnijeg mačka u Hrvatskoj, koji je, baš kao i njegov vlasnik, osvojio srca nacije.

Slikovnica Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo Foto: Rockmark

Kroz perspektivu jednookog mačka Stipe ispričana je priča o uspjehu hita koji je preko noći zaludio Europu, a najmlađi čitatelji uče o važnosti podrške, ustrajnosti i zajedništva – vrijednostima koje su važne ne samo u glazbi nego i u životu.

Uz Marka Purišića slikovnicu će predstaviti i autor teksta i ilustracija Igor Jurilj, a obožavatelji Baby Lasagne imat će priliku i fotografirati se sa svojim glazbenim idolom, izvijestili su iz varaždinske Turističke zajednice. (Hina)

Baby Lasagna: Kostim s prozirnom mrežom i remenima preko tijela za Exit Festival

Baby Lasagna: Najdraže hlačice i ljetni klasik tako se dobro slažu za nastup u Puli