Da je bijela definitivno najpopularnija ljetna boja lako se može vidjeti u street style kombinacijama na ulicama naših gradova. U trenutku kada sunce pokaže svu svoju snagu i užari asfalt, bijela boja započinje svoju višemjesečnu dominaciju. Daleko od toga da je ne nosimo i u hladnijem dijelu godine. Međutim, tada je uglavnom svodimo na par komada poput košulja ili tenisica.

Galerija

S druge strane, u ljetnim mjesecima viđamo je posvuda. Bijele hlače, traperice, haljine, suknje, topovi, majice, bluze, sandale, torbe, šilterice, kupaći kostimi… Obožavaju je ljubiteljice minimalizma i klasike, ali i one dame koje jednostavno žele nositi što svjetliju odjeću tijekom velikih vrućina.

H&M, 10,99 EUR Foto: H&M

Bijela boja osvježit će svaku kombinaciju, a ako pritom odaberete bijele komade napravljene od udobnih materijala, učinili ste si dodatnu uslugu. Naime, bijela boja privlači sunčeve zrake manje od tamnijih i upravo je zato tražena u ovo doba godine.

Mango, 17,34 EUR Foto: Mango

Danas smo za vas odlučili istražiti ponudu bluza i košulja u bijeloj boji, s fokusom na modele napravljene od pamuka, lana ili njihove mješavine. One su dobra investicija zato što ćete ih bez problema moći kombinirati u svim sezonama, ali definitivno će biti najkorisnije u ljetnoj kada težimo nošenju što udobnije i prozračnije odjeće.

Zara, 17,99 EUR Foto: Zara

Već od 12 eura: 15 modela hlača kojih se žene ne odriču ni po najvećim vrućinama

Od 11 eura: 15 modela haljina koje Hrvatice obožavaju nositi ljeti