Cameron Diaz i sama je hvaljena zbog svog stila. Ipak, čini se i da glumica ima svoj uzor. U prestižni frizerski salon Cameron je stigla s fotografijom Kate Moss i od svog stilista tražila identičnu frizuru. Je li joj to uspjelo prosudite same...

U frizerski salon ponekad svi dolazimo s nekom fotografijom i pokušavamo dobiti što je više moguće sličniju frizuru kao neka slavna osoba. No, kada to čini Cameron Diaz i kada je posrijedi britanska manekenka Kate Moss, onda to postaje vijest.

U prestižni salon Byron and Tracey na Beverly Hillsu plavokosa glumica stigla je držeći u rukama fotografiju supermodela u formatu A 4 i od svog stilista zatražila nove pramenove kako bi njezina frizura što više nalikovala Kateinoj.

Cameron se u salonu zadržala tri sata. Stilist je osim svijetlim pramenovima, njezinu kosu prošarao i nešto tamnijom nijansom, a potom i razbarušio kako bi postigao slavni 'digla-sam-se-iz-kreveta' izgled Kate Moss.

Byron and Tracey je jedna od najekskluzivnijih kalifornijskih salona, a dobio je ime po stilistu-frizeru Byronu Williamsu i kolortsici Tracey Cunningham.

Na listi njihovih klijenata su Jennifer Lopez, Lindsay Lohan, Mischa Barton...