Ako pratite trendove na TikToku, moguće je da ste kupili neki proizvod samo zato što je postao viralan na toj društvenoj mreži.

Galerija

Zahvaljujući TikToku, redovito otkrivamo i neke nove beauty trendove, make-up proizvode koji oduševljavaju tisuće žena. Kada nešto postane viralno, pretpostavka je da se radi o proizvodu koji je uistinu kvalitetan, a među brendovima koji redovito završavaju na viralnim popisima je Charlotte Tilbury.

Vizažistica Chalrotte Tilbury svojim proizvodima redovito preokreće svijet ljepote naopačke, a učinila je to i svojim najnovijim tekućim mat rumenilom.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand dio je popularne kolekcije Pillow Talk. Radi se o kremastom rumenilu koje dolazi u nekoliko nijansi te dodaje nježnu boju vašim obrazima u samo nekoliko sekundi.

Postoje četiri nijanse rumenila, a to su Pink Pop, Peach Pop, Dream Pop i nijansa Pillow Talk, koja se prodaje eksluzivno na stranici brenda.

Cijena rumenila je 33,90 eura.

Na stranici brenda navode da je vaš zadatak samo da stavite točkice proizvoda na obraze i bacite se na bledanje. Kažu i da se radi o rumenilu koje će podići i oživjeti izgled svakog tena.

Rumenilo je u kratkom roku postalo veliki hit na TikToku, a na stranicama na kojima korisnice recenziraju i ocjenjuju make-up proizvode uglavnom dobiva čiste petice. Je li i vama za oko zapelo ovo rumenilo?

Nijansa Pillow Talk Foto: Internetska stranica proizvođača

Dame koje su ga isprobale ne prestaju ga hvaliti.

Ovo je moj prvi proizvod CharlotteTilbury i opsjednuta sam. Mekani jastučasti aplikator nanosi savršenu količinu rumenila na obraze, a rezultat je prekrasan. Nosila sam nijansu Dream Pop i traje cijeli dan, jedan je od oduševljenih komentara. 

Volim ovo rumenilo. Lako se blenda i ima nevjerojatan pigment. Definitivno će biti dio moje rutine, napisala je još jedna zadovoljna korisnica. 

Charlotte je opet uspjela. Formula je nevjerojatna, odlično je na koži i traje zauvijek. Morate ga isprobati, još je jedna od pozitivnih recenzija.

Nijansa Dream Pop Foto: Internetska stranica proizvođača