Godina 2016. mnogima nije bila najdraža godina i zbog raznih, ne baš lijepih događaja koji su je obilježili, jedva čekaju da završi, no mi smo pronašli dokaze da nam je 2016. donijela i dosta lijepoga

S krajem 2016. rado smo se prisjetile muškaraca iz Hrvatske o kojima se pričalo u godini na odlasku.

Iz zagrebačke Ilice jako dobro pamtimo 'Gospodina Zgodnog' koji je prošao centrom metropole i pokazao kako se hoda gradom ako želiš da te žene primijete

Naravno, svoje mjesto među 6 izabranih našao je osječki Herkul koji je svojim mišićavim tijelom i dominantnim držanjem osvojio osječku plažu Copacabanu, ali i našu pažnju. U Osijeku je ljeto provodio još jedan stasiti momak u crvenim kupaćim gaćicama, dok je u listopadskom suncu i kupanju u Dubrovniku uživao drugi markantni ljepotan zbog kojeg smo imali osjećaj da je ljeto potrajalo duboko u jesen.

Iz zagrebačke Ilice jako dobro pamtimo "Gospodina Zgodnog" koji je prošao centrom metropole i pokazao kako se hoda gradom ako želiš da te žene primijete. A jednog zgodnog frajera primijetila je i osvojila njegovo srce lijepa djevojka s kojom je prošao središtem Zagreba.

Naočiti mladić zaštitnički je prebacio ruku preko ramena svoje drage, a prsti su im se isprepleli u nježnom dodiru, Zaljubljeni par tako je demonstrirao da su ženama najdraže male geste zbog kojih se osjećaju voljeno i sigurno uz svog partnera.

Priznajemo, sa crnokosog komada koji je središtem Zagreba uljepšao u svibnju rado bismo skinule vesticu i odjenule mu crnu kožnatu jaknu jer smo uvjerene da bi njegova muževnost tada još više došla do izražaja.

U fotogaleriji pogledajte izbor 6 naj domaćih frajera koji dokazuju da je 2016. donijela i dosta lijepoga.