Ella Dvornik-Pearce uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a na društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Nedavno je podijelila i vrlo nosivo street style izdanje kojim je dominirao par upečatljivih tenisica.

Galerija

Ella Dvornik-Pearce na Instagramu je podijelila fotografiju sa svojom mlađom kćerkicom Lumi tijekom jutarnje šetnje u jednostavnoj kombinaciji koja je dobila mnoštvo pohvala među njezinim pratiteljima.

Hrvatska influenserica za ovu je prigodu odabrala vrlo jednostavnu, ali udobnu kombinaciju koju većina dama ima u svojem ormaru.

Rastezljive skinny traprice koje su naglasile njezine ženstvenu siluetu sparila je s osebujnim „nebeskim“ džemperom.

U komentarima se najviše spominjala njezina obuća – chunky par crnih tenisica koje su podigle cijelu kombinaciju. Riječ je tenisicama Odsy 1000 talijanskog brenda Off White koji je još 2012. godine pokrenuo američki dizajner Virgil Abloh.

Odsy 1000 tenisice brenda Off White, 4444 kn Foto: Internetske stranice proizvođača

Model Odsy 1000 ukrašen je kožnatim strelicama, a karakterizira ga nazubljena gumena potplata. Njegov predimenzionirani izgled inspiriran je obućom za planinarenje, a sjajno se kombinira u rekreativne svrhe uz tajice ili trenirku, ali i za street style izdanja.

Odsy 1000 tenisice prvi put su predstavljene prije tri godine na pariškom Tjednu mode u sklopu muške kolekcije brenda Off White za jesen / zimu 2019. godine. Otada su našle svoje mjesto među ljubiteljima neobičnih tenisica kod oba spola.

Odsy 1000 tenisice predstavljene su 2019. godine u sklopu pariškog Tjedna mode Foto: Profimedia