I ovaj tjedan donosimo najbolje i najgore kada je riječ o modi. Alka Vujica u odjeći koju vole nositi transvestiti, Mia Begović kao ucviljena Peggy Bundy i Severina kao omiljena gay ikona samo su dio priče koja je obilježila hrvatsku modnu scenu

Upečatljive kreacije domaćih dizajnera prikazane na nedavno održanom Fashion.hr-umeđu kojima se istaknuo Ivan Alduka sa svojim raskošnim haljinama koje nemaju konkurencije ipak su pale u zaborav brže od kreacija u kojima su iz prvih redova ovu modnu manifestaciju promatrale poznate osobe.



Posjetitelji ovog modnog događaja koji su zauzeli prve redove vole se nazivati celebrityjima, a među njima su se našla i Alka Vuica poznatija kao žena kameleon, a na stilu joj jedino zavide transvestiti i gay populacija.

Još jedna ljubiteljica modnih događanja je i Alkina frendica po modi, Mia Begović koja se za ovu priliku utegnula u kožne hlače te u bluzu ucviljene španjolske udovice koja je otkrila i više nego što je Mia planirala. Ovu bi kombinaciju odabrala i Peggy Bundy za sprovod.

>> Mia Begović šeće pitona s tržnice

>> Kičasta Alka Vujica i ležerna Nives Celzijus

U zlatno doba hrvatskih sapunica Jelenu Veljaču su zvali modnom ikonom no danas je to druga priča jer ona više ne ide u šoping u Beč, već šiva haljine po narudžbi, a čini se kako i Janku kući krpa čarape i veze goblene s domoljubnim motivima.

Top 5 ljestvica ovoga puta veže se za gay ikone:

5. Alka Vujica
4. Bojan Jambrošić
3. Luka Nižetić
2. Severina
1. Ida Prester

Više u Red Carpetu.