Franka Batelić bila je jedna od slavnih uzvanica na dodjeli hrvatskih modnih nagrada Elle Style Awards, koja je sinoć održana u zagrebačkoj Laubi.

Franka Batelić dodijelila je nagradu Matiji Vuici za najboljeg modnog dizajnera u kategoriji vjenčanja u sklopu nagrada Elle Style Awards.

Čestitke svim dobitnicima, a posebno mi je drago što sam imala prilike dodijeliti nagradu dragoj Matiji Vuici. Matija Vuica, žene se u tvojim kreacijama osjećaju snažno, a opet ženstveno i ono najvažnije – nepobjedivo. Hvala ti, napisala je hrvatska pjevačica i poduzetnica na svojem Instagramu.
 

Franka Batelić na svojim društvenim mrežama podijelila je i fotografiju vlastitog izdanja s dodjele. Odlučila se za osebujnu kombinaciju s potpisom hrvatskog dizajnera Nicolasa Diamanea.

Nosila je modernu interpretaciju odijela s kravatom sastavljenu od sakoa, košulje i kratke crvene suknje iz njegove kolekcije Sanguis Linea, koja je nedavno predstavljena na Tjednu mode u Novom Sadu, a koja kombinira slavensku mitologiju, gotiku, renesansu i klasicizam.

 


Ispod lepršavog poruba crvene suknje nazirale su se crne najlonke i cipele povišenih potpetica u istoj boji. Izdanje je zaokružila, pak, kožnatom torbicom.

Franka Batelić: Tako udobne čizme koje uz obične uske traperice izgledaju vrh

Odlična haljina Franke Batelić u kojoj se žene ne moraju bojati da će im biti neudobno