Odavno smo ušli u sezonu gležnjača. Kao što im naziv kaže, gležnjače su čizmice koje sežu do gležnja i savršen su odabir za sve žene koje ne vole nositi visoke modele.

Galerija

Prilikom kupovine čizama visokih sara problem je često u tome što su modeli uski i ne odgovaraju našim listovima. Zato ih mnoge žene izbjegavaju i preferiraju gležnjače.

Za svakodnevne prigode najtraženije su one s najudobnijim tipom potpetice. To je, naravno, blok-potpetica. Široka i stabilna, ova varijanta potpetice s razlogom je omiljena. Pruža znatno veću dozu udobnosti od iglenih potpetica.

C&A, 29,99 EUR Foto: C&A

Danas smo za vas odlučili istražiti ponudu ovakvih gležnjača, ali fokusirali smo se isključivo na modele s potpeticom umjerene visine.

Vrtoglave gležnjače ostavljamo za neke druge prigode jer u ovim dnevnim ipak preferiramo siguran i lak korak, a upravo nam to garantira umjerena potpetica.

Sinsay, 24,99 EUR Foto: Sinsay

Takozvani kaubojski modeli među najpopularnijima su i ove sezone, a ništa manje traženi nisu ni bajkerski modeli.

Naravno, odličan odabir je i klasika pa tako nećete pogriješiti s gležnjačama jednostavna dizajna. Zavirite u galeriju i razgledajte povoljne modele gležnjača s umjerenom blok-potpeticom koje smo pronašli za vas u ponudi brojnih komercijalnih brendova.

Stradivarius, 39,99 EUR Foto: Stradivarius

Aleksandra Prijović: Rokerski stajling začinjen ženstvenim gležnjačama i glamuroznom torbom

Olja Vori u gležnjačama koje već 16 godina ne izlaze iz mode

Najavljuje se povratak "najružnijih cipela na svijetu"