Nova Gradiška ugostila je Jelenu Rozgu i Sašu Matića su sklopu manifestacije "Novogradiško glazbeno ljeto". Tisuće obožavatelja okupilo se kako bi uživalo u hitovima ovih regionalnih glazbenih zvijezda.

Galerija

Sjajno raspoložena Jelena opet je priredila show za pamćenje, a u jednom trenutku spustila se u publiku i napravila s njima "selfie".

Jelena Rozga Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Već smo pisali o njezinim scenskim kombinacijama u kojima se redovito nađe mjesta za efektne odjevne komade i spektakularne štikle. Nije razočarala ni novim scenskim izdanjem u kojem je dominirala odabrana haljina.

Jelena Rozga i Saša Matić Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Jelena je doslovno zablistala u metalik modelu brenda The Sei. Kratka drapirana haljina dugih rukava s asimetričnim prorezom za jedno rame većinski je napravljena od poliestera, uz dodatak elastina koji je čini vrlo podatnom i rastezljivom.

Haljina brenda The Sei Foto: Mytheresa

Odjevni komadi od ovakvih materijala definitivno nisu tipičan odabir za doba godine u kojima se nalazimo i trenutne vremenske uvjete zbog kojih preferiramo prozračnu odjeću.

Haljina brenda The Sei Foto: Mytheresa

Međutim, na sceni vladaju drugačija pravila i zvijezde su ipak spremne malo pretrpjeti za upečatljivo modno izdanje. S obzirom na to koliko dobro Jeleni pristaje ova haljina, možemo samo zaključiti da se isplatilo "skuhati" u njoj.

 

Jelena Rozga efektnoj haljini brenda The Sei Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Korzet-hlače za isticanje struka koje Jeleni Rozgi tako dobro stoje

Kraljica ljetne večeri: Jelena Rozga izgleda tako svježe u klasici s predobrim pomakom

Jelena Rozga zablistala u odijelu koje briše granice između muške i ženske mode