Američka glumica Courteney Cox dobila je svoju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih u Los Angelesu. Ceremoniji otkrivanja zvijezde prisustvovali su njezini najbliži članovi obitelji i prijatelji, a među njima je bila i Jennifer Aniston.

Galerija

Velika je čast biti danas ovdje, kao tvoji suradnici, prijatelji, obitelj, tvoje sestre. Biti prijatelj s Courteney znači biti njezina obitelj. Od trenutka kad smo je upoznali odmah je bila uključiva, topla, puna ljubavi, zainteresirana za to da sazna sve o vama. U sve nas usadila je naviku da podupiremo i volimo jedni druge, kazala je Jennifer Aniston u prigodnom govoru koji je održala s Lisom Kudrow.

Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow Foto: Profimedia

Nasmijane i sjajno raspoložene prijateljice dirnule su Courteney Cox do suza i ništa nije moglo pokvariti ovo važno događanje, čak ni kiša koja je uporno padala u prohladnom Los Angelesu. Vremenski uvjeti ipak nisu spriječili Jennifer da na ceremoniju dođe u otvorenim sandalama.

Jennifer Aniston na Holivudskoj stazi slavnih Foto: Profimedia

I dok su svi oko nje odabrali zatvorene cipele, a mnoge uzvanice obule su čak i čizme kako bi zaštitile noge od hladnoće i kiše, Jennifer je svoju crnu odjevnu kombinaciju upotpunila sandalama s vrtoglavom potpeticom i tankim remenčićima.


Jennifer Aniston nosila je otvorene štikle unatoč kiši Foto: Afp

Slavna glumica odjenula je klasične crne hlače ravnog kroja te ih spojila s puloverom i dugačkim kaputom u istoj boji.

Gležnjače ili barem zatvorene salonke bile bi idealan odabir u ovoj prigodi s obzirom na vrijeme, ali izgleda da je Jennifer bila toliko sretna zbog svoje prijateljice da kišu nije ni primijetila.

Jennifer Aniston dolazi na Holivudsku stazu slavnih Foto: Profimedia