Ako je suditi prema snimkama iz nove reklame za zrakoplovnu kompaniju Emirates, Jennifer Aniston izgleda bolje nego ikada. Potaknulo nas je to da se prisjetimo njezine modne evolucije od kada je nastupala u popularnoj seriji ‘Prijatelji’, pa sve do današnjih dana


Jennifer Aniston
zaštitno je lice zrakoplovne komanije Emirates. U novome spotu za ovaj putnički brend lijepa američka glumica glumi samu sebe, odnosno ženu u najboljim godinama koja u prvoj klasi upozna dječaka Coopera te s njim sklopi brzo prijateljstvo.

Obožavatelji glumice tvrde da nikad nije izgledala bolje, iako u reklami nosi tek jednostavnu suknju do koljena, štikle u boji kože i mekani pulover.



Za dobre gene pobrinula se genetika, ali i svakodnevna pažnja o izgledu koja uključuje konzumaciju zdrave hrane bogate proteinima i esencijalnim masnim kiselinama, ispijanje barem dvije litre vode dnevno, redovita vježba te korištenje vrhunske preparativne kozmetike.

U videu pogledajte novu reklamu s Jennifer Aniston u glavnoj ulozi, a u našoj fotogaleriji evoluciji njenog stila kroz godine.