Jessica Alba godinama je bila apsolutna kraljica casual odijevanja i njezine street style kombinacije mnogim ženama služile su kao inspiracija za osmišljavanje novih modnih izdanja.

Galerija

Posljednjih mjeseci ležernija je nego ikad i u privatno vrijeme ne pristaje na kompromise kada je u pitanju udobnost. Za odrađivanje svakodnevnih obveza Jessica najčešće bira predimenzionirane odjevne komade te ih kombinira slojevito, a nosi i maksimalno udobnu obuću.

Paparazzi su je snimili prilikom odlaska u jedan losanđeleski restoran, koji je posjetila u društvu mlađe kćeri Haven.

Jessica Alba u predimenzioniranim odjevnim komadima i papučama Foto: Profimedia

Nosila je vrlo široke hlače u tamnoplavoj boji te ih kombinirala s crnim topom i predimenzioniranom vunenom vestom dugačkih rukava, a na nogama je imala papuče u crnoj boji.

Time je dodatno potvrdila popularnost trenda nošenja papuča u javnosti koji su pokrenule zvijezde, ali pitanje je hoćemo li ga mi obični smrtnici u potpunosti prihvatiti.

Jessica Alba Foto: Profimedia

U prošlotjednoj anketi pitali smo vas što mislite o nošenju papuča u javnosti i samo 16 posto sudionica u anketi odgovorilo je da odobrava taj trend i planira ih nositi. S druge strane, 84 posto anketiranih reklo je da taj trend nije po njihovu ukusu i da su papuče obuća koja se nosi samo kod kuće.

Ležeran stil Jessice Albe Foto: Profimedia

Jer je top! Čim stigne jesen, kombinacija Jessice Albe preplavit će i hrvatske ulice

Nosi li Jessica Alba stvarno najmanje popularan model salonki?

Kćeri Jessice Albe na crvenom tepihu u maminim haljinama starim 14 i 17 godina