Glumica Julia Roberts promovira svoj novi film "Ben is Back". U drami redatelja i scenarista Petera Hedgesa američka filmska diva glumi majku ovisnika koji se na Badnjak vraća svojoj obitelji i pritom uzrokuje pravu pomutnju.

Galerija



Filmski znalci vjeruju da si je Julia s ovom izvedbom osigurala nominaciju za Zlatni globus, a hoće li se ugurati među pet imena u kategoriji najbolje glavne glumice na Oscarima, saznat ćemo 22. siječnja nakon objave nominacija.

Julia je promovirala svoj novi film na radiju SiriusXM Foto: Getty Images

Film je predstavila i u programu popularne njujorške radijske postaje SiriusXM. Za televizijska gostovanja Julia često bira glamuroznije kombinacije, ali zato se na radiju pojavila u znatno ležernijem izdanju.

Julia Roberts Foto: Getty Images

Kratke hlače, majicu i sako Dereka Lama kombinirala je s cipelama Christiana Louboutina, a posebno se istaknuo uglavnom zanemaren modni dodatak koji može razigrati modno izdanje – najlonke. Julia je nosila mrežasti model brenda Calzedonia, koji ima mnogo poklonika i među Hrvaticama.

Nosila je najlonke brenda Calzedonia Foto: Getty Images

Mrežasti modeli spadaju u kategoriju zavodljivih i senzualnih najlonki, a u ovom slučaju taj je dojam malo ublažen dodatkom romantičnog točkastog uzorka.

Calzedonia, 15 dolara (97 kuna) Foto: Calzedonia