Victoria Beckham privlači poglede gdje god se nalazila – dok pozira na kakvom crvenom tepihu u ženstvenoj večernjoj kreaciji, ali i kad obavlja svakodnevne sitnice u ležernijem izdanju.

Galerija

Za njom se okreću pogledi čak i kada odjene "obične" hlače i košulju. Potvrdile su to i nedavne fotografije britanske dizajnerice s londonskih ulica.

Victoria Beckham snimljena je ispred zgrade u središnjem dijelu Londona nakon sastanka s poduzetnikom Davidom Grutmanom u jednostavnom izdanju sastavljenom od hlača predimenzioniranih i zavrnutih nogavica koje je sparila s bijelom košuljom.

Victoria Beckham - 3 Foto: Profimedia

Preko ove klasične kombinacije nosila je dobro krojeni crni kaput, a preko ruke prebacila popularnu Hermesovu torbicu. Najviše pozornosti privlačile su pak njezine cipele.

Odabrala je Balanciagine cipele u jarkoj crvenoj boji sa špicastim vrhom i iglenom potpeticom. Zanimljiv model cipela po imenu Knife uključuje asimetrično izrezani oblik na gornjem dijelu, ali i rastezljivu tkaninu koja je prebačena preko potpetice.

Balenciaga crvene štikle su rasprodane i više se ne mogu kupiti Foto: Interntske stranice proizvođača

Izgleda kao da je vestu navukla preko štikli, komentirali su neki korisnici na društvenim mrežama, dok su obožavatelji Victorije Beckham i ovoga puta pohvalili njezin nepogrešivi nos za modu konstatirajući da izgleda fantastično što god da odjene.

A gdje se to nosi? 3 u 1 tajice Victorije Beckham samo za posebne prigode

Victoria Beckham i Eva Longoria: Koja prijateljica nosi ljepšu haljinu za Vogueovu večeru?

U svojem prepoznatljivom stilu britanska dizajnerica i ovoga je puta nosila sunčane naočale velikih okvira kojima je sakrila pogled od znatiželjnika.

Victoria Beckham - 1 Foto: Profimedia