Kada bi žene trebale izdvojiti najdražu torbu, većinom bi to bile torbe u crnoj, smeđoj, bež ili nekoj drugoj svestranoj i svakodnevnoj boji koja je dušu dala za kombiniranje. Dobra torba osnova je ženske garderobe i mnogim damama omiljeni modni dodatak te ih imaju i po više komada.

Galerija

U vašoj kolekciji torbi možda se nalaze raznorazni modeli, a ako je želite obnoviti jednim klasičnijim modelom, na pravom ste mjestu. Iz trgovina smo izdvojili 15 torbi, srednje veličine i velike, u koje stane sve što jednoj ženi treba tijekom dana i koje će se lako uklopiti u razne modne kombinacije.

Pepe Jeans torba (Europa 92), 65 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Bilo da je vaš favorit vrećasta torba, pravokutna ili neki drugi model, vjerujemo da ćete među ovih 15 izdvojenih pronaći pravu za sebe. Sve se mogu nositi na ramenu ili preko tijela, što je i najpraktičnije kada govorimo o torbama za posao i svaki dan.

Desigual torba (Rodea), 94,95 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Jednostavnog, klasičnog dizajna s praktičnim džepovima i pretincima, bit će vam dobre suputnice u obavljanju svakodnevnih obveza, kao i u slobodno vrijeme. Torbe cjenovnog ranga od 17,99 do 399 eura koje su najbolji izbor za svakodnevno nošenje razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Next torba, 46 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Sinsay torba, 17,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Već od šest eura: 15 bordo haljina u kojima ćete uvijek izgledati sofisticirano

15 crnih gležnjača već od 14 eura idealnih za posao i druge prilike, pašu uz sve