Svakodnevno susrećemo reklame na kojima vidimo osobe koje su smršavile gotovo preko noći, a sve zahvaljujući određenim proizvodima ili tretmanima. No primamljive prije-poslije fotografije nemaju veze s realnosti, što je svima potvrdila jedna lukava žena

Medijski oglasni prostori su pretrpani reklamama za brzo mršavljenje na kojima sve češće viđamo amaterske fotografije osoba koje su, nakon korištenja određenih preparata, u rekordnom roku izgubili kilograme ili oblikovali tijelo.

No da je riječ o prevari koju može izvesti svako, na svom je Instagram profilu otkrila Jessica Pack, žena koja je javnosti htjela priopćiti da ne nasjedaju na instant trikove za mršavljenje.

Iako fotografija neodoljivo podsjeća na one iz reklama, koje opisuju prije-poslije efekt, Jessica objašnjava kako je između fotografiranja lijeve desne strane prošlo je svega 30 sekundi



Naime, Jessica je postavila fotografiju u kupaćem kostimu napravljenu od dva dijela. Na jednoj strani je njezina fotografija s naglašenim trbuhom i omraženim šlaufovima oko struka, dok na drugoj polovici njezino tijelo izgleda puno čvršće i vitkije.

Iako fotografija neodoljivo podsjeća na one iz reklama, koje opisuju prije-poslije efekt, Jessica objašnjava kako je između fotografiranja lijeve desne strane prošlo je svega 30 sekundi.

Naime, u svom postu Jessica opisuje kako je na lijevoj strani fotografije opustila trbuh i spustila kupaće gaćice kako bi istaknula nepravilnosti oko struka.

Zauzela je i neprivlačnu pozu zbog čeg na fotografiji izgleda punije, dok je na drugoj strani dala sve od sebe kako bi ispala što bolje.

Ovime je svima željela poručiti da ne nasjedaju na lažne oglase za skidanje kilograma preko noći već kako je za sve, pa tako i za oblikovanje tijela i mršavljenje potrebno uložiti malo više truda.

Želite li saznati koliko će vam vremena trebati da smršavite na zdrav način, unesite svoje podatk u kalkulator mršavljenja.