Hlače, suknje, haljine, bluze, cipele, torbe... ako u svoju garderobu dodate bilo koji od ovih komada ukrašen leopard uzorkom morate znati da ćete se se prikloniti jednom od najvećih modnih trendova za proljeće 2024. godine.

Galerija

Istina je da leopard uzorak u svako doba godine, neovisno o trendovima, ima svoje vjerne obožavateljice, ali ove godine u ovom biste uzroku mogli ugledati i neke dame za koje nikad ne biste rekle da vole životinjski uzorak.

Leopard uzorak osvojio je sve, od modnih pista do gradskih ulica. Svaki povratak, naravno, donosi i nove načine stiliziranja, a kako s ovim uzorkom ne biste pretjerali dobro je poslušati savjete modnih stručnjaka.

Haljine s leopard uzorkom izgledaju top u dnevnim izdanjima Foto: Shutterstock

Za početak, ovaj popularni uzorak, koji mnogi svrstavaju u neutralne opcije, može biti i ekstrentričan i elegantan, ovisno kako ga iskombinirate.

Ako želite eleganciju, odaberite jedan komad leopard uzorka, a ostatak kombinacije neka bude u neutralnim tonovima.

Ako više volite odvažnija izdanja, uparite ga s drugim uzrocima.

Modno odvažniji mogu spajati leopard uzorak s drugim uzorcima Foto: Shutterstock


S obzirom na to da smo u toplijem dijelu godine, mnoge dame će birati haljine ukrašene leopard uzorkom. Uz njih su dovoljni minimalni modni dodaci za izdanje kojem će mnogi dodijeliti čistu modnu peticu.

U svakom slučaju, u narednim mjesecima leopard uzorak viđat ćemo često, a njegovu popularnost potvrđuje i ponuda trgovina u koju smo zavirili i u galeriji na početku teksta izdvojili deset komada s leopard uzorkom.

Hoćete li ga i vi nositi?

 

Životinjski uzorci, među kojima je i leopard uzorak, bili su tema našeg videoserijala Dreskod, a savjete stilista Marka Grubnića kako ih nositi pogledajte u nastavku.