Heidi Klum je božićni šoping obavila ne ispuštajući iz naručja dva mjeseca staru djevojčicu Lou. Savršena linija koja ju krasi više nije iznenađenje jer je već dva puta dokazala da kod nje to ide kao od šale

Blagdanska groznica trese i poznatu mamu Heidi pa je šoping odlučila obaviti u društvu svoje majke i najmlađe kćeri Lou.

Odjevena u traperice i sportsku majicu s Lou u nosiljci Heidi je još jednom pokazala kako, kada je u pitanju povratak u formu ona zna što je potrebno.

Heidi Klum pokazala kćerkicu Lou

Nedavno je u Los Angelesu snimila još jednu u nizu reklama za proizvode za kosu Taft, čije je zaštitno lice. Odjevena u usku kožnu suknju i vrtoglave potpetice Yves Saint Laurent malo tko je mogao reći da izgleda kao da je rodila prije sedam tjedana, a upravo je toliko vremena prošlo.

Samo pet tjedan nakon rođenja djevojčice Lou, koja je njezino četvrto dijete Heidi je nosila reviju za brend Victoria's Secret i ostavila publiku bez daha. Iako je imala malu tremu pred izlazak na pistu posao je odradila besprijekorno.

VIDEO: Blještavi modeli u tangama i perju

'Sada nemam dva mjeseca da tijelo dovedem u formu. Prošlog puta stvarno sam se preforsirala, ali sam ipak uspjela' priznala je Heidi koja je nakon rođenja sina pistom u donjem rublju prošetala dva mjeseca nakon poroda.