Trendovske šiške mogu se prilagoditi svakom obliku lica. Pristaju kako uz dugu tako uz i kratku kosu, te osvježuju i pomlađuju cjelokupni imidž

Šiške su najjednostavniji i najbrži način promjene frizure. Budući da je razlika koju donose vrlo primjetna, jako je bitno odabrati idealne šiške prema obliku lica.

Budući da su gotovo uvijek u trendu, a hoće li one biti kratke ili duge, rijetke ili guste, ravne ili počešljane u stranu ovisi o afinitetima, kvaliteti kose te samome licu.

Imate li četvrtasto lice, duge šiške u pramenovima uokvirit će lice, dok će nekoliko kraćih slojeva ublažiti crte lica dajući mu zaokruženiji i mekši oblik.

Budući da je razlika koju šiške donose itekako primjetna, jako je bitno odabrati idealne šiške prema obliku lica

Ako je vaše lice ovalnog oblika, imate najzahvalniji oblik lica za odabir najrazličitijih frizura.

Odgovaraju vam šiške različitih dužina, gustoće i oblika. Možete isprobavati najrazličitije kombinacije bez bojazni da ćete pogriješiti.

Jesu li kratke frizure seksi?

Njegovana kosa: Najbolji savjeti ikad

Srcoliko lice traži šiške koje će ublažiti naglašenu bradu. Naglašenim i 'teškim' šiškama postići će se proporcija lica.

Duguljasto lice voli šiške koje su počešljane blago u stranu tako vizualno skraćujući lice.

Uz okrugli oblik lica najbolje pristaju mekane, slojevite šiške koje padaju uz rub lica. Na taj način u potpunosti ćete neutralizirati okrugli oblik, a same šiške u tom slučaju možete ošišati na bilo koji način.

Jednim klikom postanite obožavatelj Zadovoljne na Facebooku!