Pop kraljica uskoro će kreirati svoju novu modnu liniju i to u suradnji s Edom Hardyjem čiji je rad najbolje promovirala upravo Madonna. No, paralelno s novim vijestima., iz PETA-e stiže poruka: 'Znamo da voli mlado meso, ali netko joj mora reći da je krzno ne čini panterom!'

Tisuće podržavatelja PETA-e i ovoga su puta donijeli odluku o najgoroj zvijezdi koja nosi krzno,a to je Madonna.

Kada ugledate Madonni i krznu, razumijete zašto njezin stil nitko nije kopirao od '84. Znamo da voli mlado meso, ali netko joj mora reći ako imaš krzno, to te ne čini panterom, poručili su iz PETA-e.

U prilično podrugljivoj izjavi, aktivisti PETA-e poručili su kako 'kada ugledate Madonni i krznu, razumijete zašto njezin stil nitko nije kopirao od '84', a aludirali su i na njezinu vezu s mlađahnim manekenkom Jesusom.

- Znamo da voli mlado meso, ali netko joj mora reći ako imaš krzno, to te ne čini panterom.

Je li novi 'ribbon lifting' tajna Madonnine mladosti?

Na listi omraženih zvijezda nalaze se i sestre Olsen, Maggie Gyllenhaal, Kanye West i Elizabeth Hurley.

No, iako prema PETA-i, Madonna nema nikakve veze s modom i stilom, kraljica popa je snimila ekskluzivni editorija za Louis Vuittona, njezina je kolekcija koju je dizajnirala za H&M rasprodana u roku nekoliko dana, zaslužna je za otkrivanja nekoliko najznačajnijih imena iz svijeta mode, a neke je i sama promovirala, poput Eda Hardyja ili kuće Dsquared.

Osim toga, za posljednju suradnju s brandom Ed Hardy, Madonni je ponuđena brojka sa šest nula..