U Zagreb su stigli Alexander McQuenn i Roberto Cavalli, a grad se time ucrtao na europsku modnu mapu i postao 'modni raj' za ljubitelje glamuroznog i kreativnog modnog stila

Svi modni zaljubljenici sada mogu, iz bogate ponude, izabrati atraktivnu odjeću i modne dodatke potrebne za vrhunski izgled suvremene, urbane žene i urbanog muškarca.

Modele su odmah provjerili Tihana harapin Zalepugin, Tamara Garbajs, Jelena Perčin i Maja Lena Lopatny.

CLASS by Roberto Cavalli je seksi i provokativna kolekcija koja odiše glamurom svjetskih crvenih tepiha i pretvara dame u divu koja ostavlja bez daha. Kolekcija odiše rokerskim chicom i buntovnim šarmom.

Kolekcijom dominiraju zlatna, crvena, ljubičasta i vječno crna.

Svi koji su čekali nešto posebno mogu zaviriti u kolekciju McQ by Alexander McQueen. Britanski modni dizajner, svojim gracioznim i uvijek inovativnim kreacijama oduzima dah te istovremeno šokira i iznenađuje.

Zbog svojih hrabrih i smjelih ideja slovi kao 'zločesti dečko' britanske modne scene čiji prepoznatljiv rukopis zadovoljava i najzahtjevnije.

Kolekcija koja je nosiva i efektna egzistira na granici kombiniranih grafičkih uzoraka, tekstura i materijala. Iako se igra tkaninama i zanimljivim oblicima dizajner je vjeran vlastitom modnom izričaju ali uvijek klasičan i konzervativan.