Kažite mi koje je boje vaš auto i reći ću vam kakvi ste! Žene većinom ne odabiru auto prema ubrzanju, kW, težini, kubikaži, navigacijskom sustavu i slično. Volimo boje i za kupnju se prije svega odlučujemo prema kriteriju boje.

Bijela boja 

Ako vozite bijeli auto, onda ste u trendu. Bijela boja auta ponovno je aktualna što možemo primijetiti u svim autosalonima bez obzira na model vozila. Svakom autu pristaje bijela boja, a svakom bijelom autu pristajete vi. Znate koji su modni trendovi i želite biti primijećeni. 

Crvena boja 

Crveni auto izdaleka vrišti da želite biti primijećeni i da ste u centru pozornosti na svakoj zabavi. Opušteni ste, volite se smijati i uživate u životu. Kod odluka često prevladavaju osjećaji, a ne razum, što često dovodi do prebrzo donesenih odluka. 

Srebrna boja 

Srebrni je auto siguran odabir. Jednostavna ste i praktična osoba i ne želite odstupati. Na srebrnom autu mrlje nisu tako brzo vidljive što je bitno jer je auto svakodnevno nužno zlo vašeg života. 

Crna boja 

Crni auto biraju elegantne žene. Imate jasne ciljeve u životu i dostižete ih. Samouvjereni ste i zreli, a ništa na poduzimate prije negoli dvaput promislite. Ne volite riskirati i stojite čvrsto na zemlji. 

Narančasta boja 

Ako vozite narančasti auto, želite biti drukčiji. Imate svoj stil i ne zanima vas što misle drugi. Volite glazbu koju zbog glasnosti redovito čujemo iz vašeg narančastog limenog ljubimca. 

Žuta boja 

Žuti auto sja kao sunce. Energična ste i opuštena osoba. Bez problema sklapate prijateljstva i volite shopping. Životu pristupate spontano i uzimate ga velikom žlicom. 

Plava boja 

Žene koje voze plavi auto, vole vodu ili su čak vodeni znak u horoskopu. Nepredvidljive ste, nježne i pomalo sanjarske. Ne volite planirati svoju budućnost i volite si priuštiti svojih akademskih 15 kada se s nekim dogovorite. 

Zelena boja 

Ako volite zelenu boju do te mjere da si kupite čak i zeleni auto, onda ste definitivno smirena osoba. Volite prirodu i trudite se biti društveno odgovorni. Prenatrpani lokali nisu po vašem ukusu, a obožavate piknike u prirodi.