Top modeli poput Elle Macpherson, Claudie Schiffer, Cindy Crawford i Naomi Campbell bile su apsolutne vladarice modnih pista. I danas izgledaju odlično, a neke od njih još uvijek vladaju svijetom luksuza i blještavila.

Carla Bruni osvojila je mnoge u ulozi supermodela, zatim se okušala kao pjevačica, a danas je supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Claudia Schiffer izjavila je kako supermodeli poput nje i njezinih kolegica iz 90-ih više ne postoje.

Elle Macpherson je s razlogom dobila nadimak The body koji joj pristaje i danas. U 44-oj izgleda odlično, a tajne svoje ljepote otkriva kao zaštitno lice kotzmetičke kuće Revlon.

Top model Cindy Crawford i danas izgleda prekrasno i to zahvaljujući malo genima, malo plastičnoj kirurgiji. Četrdesetdvogodišnja Cindy priznala je da koristi botoks i vitaminske injekcije kako bi zadržala maldenački izgled.

Claudia Schiffer bila je jasna i glasna kada je 2007. u razgovoru za Vogue izjavila kako 'supermodeli poput nje i njezinih kolegica iz 90-ih više ne postoje'!

Nadja Auermann je 1992. izjavila kao je njezin posao 'biti mršava'. Vladala je modnim pistama u 90-ima, a danas povremeno odradi manji glumački posao u rodnoj Njemačkoj i izgleda odlično.

Nadja Auermann je 1992. izjavila kako je njezin posao 'biti mršava'.

Christy Turlington uživa u svojoj obitelji. Nekadašnji top model ima dvoje djece sa suprugom Edwardom Nortonom te je zaštitno lice kuće Maybelline. Pokrenula je i svoju liniju kozmetike i odjeće i uz sve to uspjeva izgledati božanstveno.

Naomi Campbell koja je najpoznatija po svojoj nagloj naravi iza sebe ima 500 naslovnica u raznim magazinima i jedini je top model iz 90-ih koji i danas radi jednako aktivno.

Helena Christensen bila je jedan od najtraženijih modela u 90-ima. Pojavila se na naslovnicama najprestižnijih modnih magazina, nosila revije i bila Victoria Secret djevojka. Danas se najbolje osjeća iza objektiva fotoaparata.

Linda Evangelista najpoznatija je po izjavi kako 'top modeli ne ustaju iz kreveta za manje od deset tisuća dolara'. Zvali su je i modni kameleon zbog čestih promjena frizura. Danas je zaštitno lice Prade.

Amber Valletta bila je zaštitno lice Louis Vuittona, Calvin Kleina i Versacea. Zbog pretrpljenog stresa 2006. je potražila pomoć u klinici za odvikavanje, a ove je godine zablistala u reklamnoj kampanji predsjedničkog kandidata Baraca Obame.

Tyra Banks oprostila se od mnodnih pista 2005, a kolegica Nikki Taylor vodi emisiju Make Me a Supermodel.

Bez obzira na posao kojim se sada bave ove ljepotice vladale su modnim pistama dugo vremena, a njihov trag prisutan je i danas.