Prekrasna haljina Alberte Ferretti, mrežasti veo preko lica, crvena šminka i zlatne lokne, učinile su od Drew Barrymore najljepšom na premijeri filma 'Grey Gardens'. Film je tužna priča o dvije žene, rođakinje Jackie O, koje ni u danima siromaštva nisu zaboravile ples, modu i molitvu

Drew Barrymore zablistala je na premijeri filma 'Grey Gardens', tužnoj priči o dvije zaboravljene i usamljene žene.

Velika Edie i mala Edie, rođakinje Jackie O. živjele su u bijedi, okružene sivim vrtom, pod najezdom rakuna, u prljavštini, same, otuđene od cijele obitelji i odvojene o društva.

Njihova je odjeća bila bizarna, kao i način življenja, no dvije Edie nisu nikada izgubile dostojanstvo, niti su prestale moliti, plesati i stvarati modu. Zbog toga su i postale inspiracija mnogim modnim kreatorima.

Stil Male Edie, Drew Barrymore je prenijela i na njujoršku premijeru kada je doslovce oduzela dah pojavivši se u dugoj, srebrenoj Ferretti haljini, s prozirnim velom i klasičnim crvenim ružem na usnama.

Izgledavši kao zvijezda nijemog filma, Drew se i ponašala u maniri glumice jednog zaboravljenog doba, a njezin je imidž, prema ocjenama javnosti, ali i modnih kritičara bio besprijekoran.