S dolaskom ljeta svi se veselimo dužim danima, suncu i osvježavajućim kupanjima. Međutim, ljetne radosti mogu donijeti i neke izazove za naše zdravlje. Zbog toga je dobro pri ruci uvijek imati nekoliko sitnica koje olakšavaju svakodnevicu.

Galerija

Ljeto je napokon stiglo, a s njim i duži dani ispunjeni suncem, morem i opuštanjem. Međutim, kako bismo u potpunosti uživali u ljetnim radostima, važno je voditi računa o zdravlju. Sunce, more i visoke temperature donose određene izazove, ali s pravim proizvodima u kozmetičkoj torbi možemo biti spremni na sve.

Sunce je simbol ljeta, ali s njim dolazi i opasnost od štetnog UV zračenja. Sve smo svjesniji važnosti zaštite kože, pa je krema za sunčanje postala neizostavan dio naše dnevne rutine. Bez kreme za zaštitu od sunca ne izlazite iz kuće, a dobro ju je ponijeti i sa sobom. Ladival krema za zaštitu od sunca pruža jedinstvenu trostruku zaštitu od UV-B, UV-A i infracrvenog zračenja, štiti kožu od opeklina i preranog starenja pa je uvijek možete ubaciti u svoju torbicu. Njezina lagana i nemasna formula čini je odličnim izborom za svakodnevnu upotrebu, bilo da provodite dan na plaži, u parku ili se jednostavno šetate gradom. S kremom za sunčanje Ladival možete bezbrižno uživati u sunčanim danima znajući da je vaša koža zaštićena. Uz kremu za zaštitu od sunca i sunačanih naočala u torbici je uvijek dobro imati gumicu i kopču za kosu, balzam za usne, rašpicu i flastere - za svaki slučaj.

Proizvodi za ljeto bez muke Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Topli ljetni dani osim izlaganja suncu često znače i duge sate provedene u vodi. Iako nema ništa bolje od osvježavajućeg kupanja, često nismo u mogućnosti odmah presvući mokri kupaći kostim, što može dovesti do problema s funkcijom mokraćnog sustava. Upravo zbog toga, kako biste pružili podršku zdravlju mokraćnog sustava u ljetnoj kozmetičkoj torbici dobro će vam doći kombinacija brusnice i biljnih ekstrakata u obliku tableta ili vrećica za pripremu napitka poput Urinala**.

Proizvodi za ljeto bez muke Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Urinal Express pH sadržava suhi prah soka brusnice i ekstrakt lista obične breze koja doprinosi normalnoj funkciji donjeg dijela mokraćnog sustava i bubrega, pa tako može pomoći u sprječavanju neugodnih simptoma i osigurati da vaše ljetne avanture ostanu neprekinute.

Iako su ljetni dani ispunjeni suncem i zabavom, visoke temperature mogu otežati miran san. Ljetne noći, iako romantične, često donose probleme sa spavanjem zbog visokih temperatura. Kada je vruće, teško je zaspati, a kvaliteta sna može biti narušena. Kada nas vrućine drže budnima,tehnologija duo kapsule za spavanje Lunestil** može biti vaš saveznik u borbi protiv nesanice.

Proizvodi za ljeto bez muke Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Prirodna formulacija dvostruke kapsule koja postupno otpušta svoj sastav, pomaže tijelu da se opusti, da lakše zaspite te osigurava miran i kvalitetan san*. Sve ove Stada proizvode možete uz aplikaciju pronaći po povoljnoj cijeni.

Proizvodi za ljeto bez muke Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio

Ljeto je vrijeme za uživanje, opuštanje i stvaranje nezaboravnih uspomena. No kako bismo zaista mogli uživati u svakom trenutku, važno je voditi računa o našem zdravlju. Uz tablete Urinal, kremu za sunčanje Ladival i kapsule za spavanje Lunestil možete biti sigurni da ste spremni za sve ljetne izazove.

Uz tih nekoliko stvarčica u svojoj ljetnoj torbi možete biti sigurni da ćete uživati u svakom trenutku ljeta, bez brige o neugodnostima koje ono može donijeti.

*Sadrži lavandu koja doprinosi opuštanju i olakšava uspavljivanje. Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog da zaspite. Koristan učinak postiže se uzimanjem 1 mg melatonina kratko prije spavanja. Sadrži pasifloru koja doprinosi održavanju normalnog sna.

**Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

 

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom STADA po najvišim profesionalnim standardima.