Počela je druga emisija ovogodišnjeg Supertalenta, a pažnju je još jednom privukla odjevna kombinacija Maje Šuput.

Galerija

Stilist i dizajner Marko Grubnić već nam je otkrio da ćemo ove sezone gledati jednu novu Maju te da će njezine kombinacije biti raskošnije no ikad.

Današnje modno izdanje potvrdilo je baš sve što nam je najavio, a Maja je zasjala u nježnoj, ali zavodljivoj haljini ukrašenoj leptirima.

Mini ružičasta haljina baš je u Majinu stilu, a Marko je s nama podijelio kako je ta haljina nastala, od čega je sačinjena i koju ulogu imaju leptiri ukrašeni kristalima.

Haljinu sam radio posebno za Maju u suradnji s Ivanom Bilić. Ona je baš tipična za Maju, ali atipična za televiziju. Na prvu izgleda slatko i nevino, ali ova haljina je zapravo – opasna.

Od nje muškarcima sigurno zastaje dah, a rađena je ručno od ružičastog metala, govori Marko i dodaje da je baš sve što ove nedjelje vidimo na ekranu i fotografijama rađeno vrijednim rukama krojačica u njihovoj radionici.

Maja Šuput - 3 Foto: Nova TV

Mogu reći da sam haljini htio dati svoj pečat, pa je ona na kraju poprimila ovakav stajling. Dodao sam predimenzionirane leptire koji su ukrašeni kristalima.

Tako da smo dobili veselu priču, i to u zadnji čas. Trebala je to biti jedna opasna, seksi haljina, ali na kraju su leptiri dodali taj balans koji je primjereniji za Supertalent i Maju, rekao nam je Marko.

Maja je najnoviji stajling zaokružila plavim sandalama na visoku potpeticu, koje su također ukrašene leptirima i Swarovski nakitom, a kosu je oblikovala u elegantnu punđu s opuštenim pramenovima koji su padali preko lica.

Maja Šuput Foto: Nova TV

U velikom intervjuu s Markom Grubnićem Maja Šuput iskreno o Bloomu, događaju koji ju je trajno promijenio, ali i haljinama koje najviše (ne) voli

Ne, ovo nije Matrix: Krenuo je Supertalent, a Maja Šuput ga je otvorila s plaštem od dva i pol metra