Gotov je Tjedan mode u Parizu, a brojne kreacije koje smo vidjeli na modnim pistama, ali i na pariškim ulicama, ostavile su nas bez daha jer je riječ o pravim modnim draguljima

Galerija

Izdanja su bila doista raznolika, a pariški street style zaista nudi sve – od ekstravagancije pa do odmjerenih kombinacija koje utjelovljuju pariški šik.

Možda i najljepšu haljinu na ovom izdanju Pariškog tjedna mode definitivno je nosila manekenka Mara Lafontan.

Njezina dugačka haljina boje slonovače, posuta svjetlucavim šljokicama, stvorena je za sofisticirane večernje prigode, ali bi s lakoćom mogla poslužiti i kao idealna vjenčanica. Kroj haljine je jednostavan, spuštenih naramenica, s otvorenim leđima, što savršeno naglašava ženstvenost i decentnu senzualnost. Djelo je brenda The New Arrivals kreativnog direktora İlkyaza Özela.

Mara Lafontan u haljini The New Arrivals Foto: Profimedia

U ovom izdanju čar je u detaljima, koji su minimalistički, no u potpunosti upečatljivi. Sjajna srebrna torbica s metalnim detaljima dovoljno je efektna, da joj nakit nije ni potreban, tek svjetlucava kopča u kosi.

Mara Lafontan u haljini The New Arrivals Foto: Profimedia

Haljina odiše decentnim luksuzom koji ne treba pretjerane dodatke kako bi bio primijećen. Osim što haljina besprijekorno prati siluetu, ostavlja i dojam sofisticirane raskoši, idealne za one žene, a među njima i mladenke, koje preferiraju suptilnu eleganciju nad previše naglašenim komadima.

Mara Lafontan u haljini The New Arrivals Foto: Profimedia

U galeriji pogledajte neka od najljepših street style izdanja s ovogodišnjeg Tjedna mode u Parizu.

Pariški street style Foto: Profimedia

Gore samo trake, a dolje neviđena raskoš: Polje ruža na haljini koja je natjerala Veneciju da stane

A tek joj je 86: Jane Fonda obula tenisice i prošetala se crvenim tepihom u Parizu