Manikure s uzorkom orhideje postale su pravi hit ove sezone, osvježavajući jesenske trenutke. Možete ih isprobati što prije jer izgledaju odlično u svim prigodama.

Galerija

Ove cvjetne kreacije na noktima dolaze u različitim varijacijama, od nježnih ružičastih nijansi do dubokih ljubičastih tonova, a najčešće ih prati kombinacija zlatnih ili srebrnih detalja za dodatno obogaćeni dojam. Svestranost dizajna čini ih idealnima za sve prilike, bilo da se radi o svečanom izlasku ili jednostavnom dnevnom izdanju.

Orhideje kao motiv savršeno pristaju i dugim, elegantnim nokte u obliku badema, kao i kratkim noktima. Na dužim noktima možete se poigrati dodatnim detaljima poput 3D cvjetova ili prozirnim slojevima koji daju dubinu dizajnu. Kraće nokte možete obogatiti jednostavnim cvjetnim akcentima, poput minimalističkih orhideja s decentnim kamenčićima.

Nokti s uzorkom orhideje Foto: Instagram@gpfbeauty

Orhideje možete kombinirati s nježnim nude tonovima za sofisticiran izgled, dok će tamniji, poput tamnocrvenih i ljubičastih tonova, stvoriti dramatičniji efekt.

Zlatni ili srebrni detalji, poput tankih linija ili okvira oko cvjetova, dodaju elegantan kontrast cvjetnom dizajnu, a manikure s orhidejama osobito su popularne u kombinaciji s metalik efektima.

Nokti s uzorkom orhideje Foto: Instagram@heygreatnails

Uzorak orhideje idealno nadopunjuje ženstvene, ali i odvažne modne stilove te bi mogao postati nezaobilazan izbor za one koje žele sofisticiranu, a istovremeno modernu i elegantnu manikuru.

Bez obzira birate li jednostavniji dizajn ili bogatiji cvjetni uzorak, manikure s orhidejama odražavaju prirodnu ljepotu i profinjenost te će svakako privući pažnju.

 

 

 

 

Kažu da je ovo nova crna: Trendi boja noktiju baš je elegantna i paše uz sve

Pistacija je hit i na noktima: Donosimo 15 efektnih ideja za manikuru

Manikura u sjajnoj boji patlidžana hit je koji će voljeti ljubiteljice crne manikure