Maskare imaju različite četkice i ne odgovaraju svima sve. Pronalažanje prave četkice jednako je važno kao i pronalazak idealne formule koja s vašim trepavicama radi čuda. Svaka je ta četkica u pravilu najbolja za postizanje određenog efekta.

Galerija

Ako želite da maskara vašim trepavicama da baš sve, odnosno volumen, duljinu i definiciju najbolji odabir je klasična ovalna četka s blago zaobljenim vrhom.

Ako vam je najbitniji volumen, isprobajte maskaru s jumbo četkicom koja izgledom podsjeća na klasičnu četkicu samo je puno veća. Često je puna dlačica različitih veličina zahvaljujući kojima odrađuje posao.

Kada želite produžiti trepavice, dobar odabir je maskara s dugačkim štapićem i kratkim čekinjama koje će vaše trepavice razdvojiti i produžiti.

Za potpuno prekrivanje trepavica odlične su maskare čija se četkica širi prema dnu dok je na vrhu uža. Uvijene, podignute trepavice trebala bi vam osigurati uvijena četkica, dok će četkica u obliku pješčanog sata osigurati punoću vašim trepavicama.

Naravno, teorija je jedno, praksa drugo. Potraga za savršenom maskarom zna biti dugotrajan zadatak. U toj potrazi dobro dođu i mišljenja drugih, a ovaj put mi smo ih uzeli u obzir kako bismo u nastavku teksta izdvojili maskare s hvaljenim četkicama koje rade odličan posao. 

Maybelline New York Lash Sensational

Ova maskara trepavicama osigurava lepezasti izgled i maksimalan volumen. Ima zakrivljenu lepezastu četkicu koja razdvaja i naglašava svaku trepavicu.

Maybelline New York Lash Sensational Foto: Internetska stranica proizvođača

Too Faced Better Than Sex Volumizing Mascara

Jedan potez ovom maskarom i njezinom četkicom u obliku pješčanog sata dovoljan je za gušće, dulje i uvijenije trepavice.

Too Faced Better Than Sex Volumizing Mascara Foto: Internetska stranica proizvođača

Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes

Tvorci ove maskare hvale se inovativnom četkicom koja je profesionalna, precizna i zahvaljujući kojoj će svaka pa i najsitnija trepavica biti naglašena.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes Foto: Internetska stranica proizvođača

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof maskara

Ova maskara ima četkicu inovativnog dizajna zbog koje niti jedna trepavica ne ostaje nezahvaćena. Maskara trepavicama osigurava dužinu, volumen i uvija ih.

Jeffree Star Cosmetics F*ck Proof maskara Foto: Internetska stranica proizvođača

CoverGirl Peacock Flare

Maskara s lepezastom četkom hvata svaku trepavicu. Oblaže ih, razdvaja i čini savršenima za sve prigode.

CoverGirl Peacock Flare Foto: Internetska stranica proizvođača

Anastasia Beverly Hills Lash Brag maskara

Posebno dizajnirana četkica u obliku pješčanog sata tu je da obloži svaku trepavicu formulom koja trepavicama daje volumen i duljinu.

Anastasia Beverly Hills Lash Brag maskara Foto: Internetska stranica proizvođača

L’Oréal Paris Lash Paradise

Osim što je prikladna za osjetljive oči, ova maskara osigurat će vam zavodljiv izgled trepavica, između ostalog i zahvaljujući četkici s više od 200 pojedinačnih vlakana.

L’Oréal Paris Lash Paradise Foto: Internetska stranica proizvođača

Bourjois Volume Glamour

Ljepota ove maskare leži i u jednostavnoj i praktičnoj četkici koja omogućuje jednostavno i precizno nanošenje maskare koja povećava volumen trepavica bez stvaranja grudica.

Bourjois Volume Glamour Foto: Internetska stranica proizvođača

Chanel Le Volume de Chanel

Ovo je maskara za volumen i uvijanje trepavica koja ima jedinstvenu četkicu razvijenu posebno za Chanel, koja ima čekinje različitih duljina kako bi posao bio savršeno odrađen.

Chanel Le Volume de Chanel Foto: Internetska stranica proizvođača

Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara

Ova maskara trepavicama osigurava izniman volumen, izdužuje ih i podiže. Četkica toliko dobro radi svoj posao da je konačan rezultat prekrasan pogled.

Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara Foto: Internetska stranica proizvođača

Preporučamo ovih 10 smeđih maskara idealnih za svaki dan

Jeste ga već probali? Puder stvoren za ljeto koji koži daje predivan sjaj, a bočica se proda svake dvije minute