Anticelulitni paketi i masaže u prosjeku su jeftiniji 50 posto, pa tako kavitacija, nekirurška liposukcija, na akciji u salonima stoji oko 400 kuna umjesto dosadašnjih 800 kuna

Vrijeme velikih sezonskih rasprodaja počelo je u većini trgovačkih centara, a u prvom planu kupaca nove su kolekcije prepolovljenih cijena.

Ali ako ste od onih koji se na sve načine do sezone godišnjih odmora žele uvući u broj manji kupaći kostim i haljinu, veselit ćete se podatku da su uoči ljeta u gotovo svim teretanama, fitness-centrima i većini studija za ljepotu odlučili privući klijente povoljnijim cijenama.

Anticelulitni paketi i masaže u prosjeku su jeftiniji 50 posto, pa tako kavitacija, nekirurška liposukcija, na akciji u salonima stoji oko 400 kuna umjesto dosadašnjih 800 kuna.

>> Azijska dijeta: Istopite kilograme i celulit

>> Kampanjci, gladovanje ne garantira lijepo tijelo!

Popularni su i modeli s gratis tretmanom pa, primjerice, zagrebački salon ljepote Nika za pet plaćenih anticelulitnih tretmana jedan daruje. Ako pak sanjate o preplanulom tenu, možete ga postići – uz 40 posto popusta – u solarijima zagrebačkog salona Aurora (Agencija VLM).