Večer posvećena modi u najširem smislu koju zvijezde i mediji s nestrpljenjem očekuju je gala večer koja se održava u Metropolitan muzeju u New Yorku. Met bal za koji zvijezde mjesecima unaprijed biraju haljine ove je godine bio u znaku jednog od najzanimljivijih glazbenih smjerova - punka

Večera pod nazivom 'PUNK: Chaos to Couture' poznatim je ljepoticama doista dala na razmišljanje, a njihovi glamurozni odabiri nisu mogli proći neprimijećeno.

Katie Holmes i Beyonce svojim su neobičnim haljinama odlučile doslovno zauzeti crveni tepih

Iako je crveni tepih prije podsjećao na groteskni prikaz baroknih toaleta dame su se doista potrudile i pokazala u najneobičnijem svjetlu.

>> Beyonce: Haljina koja predvodi listu najlošije odjevenih

A riječ neobično savršeno se uklopila uz dvije potpuno različite ljepotice Katie Holmes i Beyonce koje su svojim kreacijama odlučile doslovno zauzeti crveni tepih.

Bijela haljina otvorenih leđa iz Calvin Klein kolekcije, ukrašena tek prstenom oko vrata te asimetričnim dugačkim šlepom koji su vukao po stepenicama savršeno je naglasila prirodnu ljepotu Katie Holmes.

S druge strane, Beyonce je svoju ljepotu istaknula nešto snažnijim kontrastima. Crna Givenchy haljina naglašenog dekoltea svojim je vatrenim detaljima zapalila crveni tepih, a najviše pažnje je plijenio ekstra dugački šlep koji se poput zapaljenog koplja vukao iza zanosne pjevačice.