Suradnja američke robne kuće Target i Jasona Wua spremna je za lansiranje. Dizajner kojeg je u zvjezdano nebo vinula američka prva dama Michelle Obama će 5. veljače izbaciti svoju kolekciju odjeće po pristupačnim cijenama, a najviše prašine podigla je plava haljina koju bi rado odjenula i Michelle, a cijena joj je svega 240 kuna

Nakon što su javnost osvojili suradnjom s brendom Missoni koja se pokazala kao odličan potez, američka robna kuća Target isto je napravila s dizajnerom Jasonom Wuom. Kolekcija s njegovim potpisom koja se sastoji od haljina, dvodijelnih kompleta i modnih dodataka koje je jednostavno kombinirati te su prilagođene dnevnim i večernjim varijantama na police trgovina stiže 5. veljače.

>> 15 vrsti čipke na reviji ljubimca Michelle Obame

>> Michelle Obama sve što dotakne pretvara u zlato

Jason Wu koji je dizajnirao prekrasnu haljinu koju je Michelle Obama nosila na inauguraciji svog supruga pretočio je svoje ideje u novčano vrlo prihvatljivu kolekciju, a kao najpoželjniji komad spominje se mornarsko plava haljina s crvenim i ružičastim dodacima koju će rado odjenuti i prva dama.

Sofisticirana, ženstvena i razigrana kolekcija svakako će privući obožavatelje 29 godina starog dizajnera koji uspjeh može zahvaliti svojoj najvećoj obožavateljici Michelle Obami.