Ubrzani tempo i naporan raspored snimanja svakodnevnica su lijepe glumice Doris Pinčić. Kako bi obnovila svoj blistavi ten, i otklonila tragove umora prepustila se stručnim rukama tima Poliklinike Poliderma, uživajući u potpuno neagresivnom Hydrafacial tretmanu.

'Često imam dosta naporna noćna snimanja, po nekoliko dana za redom. Tu je naravno i puno šminke tijekom dana, po 12, 13 sati snimanja, onda se ta šminka stalno nadograđuje i sigurno da to lice umara u nekom pogled' ispričala nam je Doris.

>> Doris Pinčić: Tako obična, a tako bombastična

Mlada glumica inače nije imala problema s tenom, te se dosad koristila kućnim pripravcima za čišćenje lica, no uvjeti posla kojim se bavi uzeli su svoj danak, stoga je odlučila potražiti pomoć stručnjaka.

>> 12 najljepših izdanja Doris Pinčič u 2012.

'Slučajno sam saznala za Polikliniku Poliderma i dr. Dinka Kaliternu, došla sam na nekoliko tretmana i oduševila se, jer stvarno u vrlo kratkom vremenu, ova mala napravica, uz Dinkovu pomoć može jako puno napraviti za ten. Prije svega najvažnije je što dubinski čisti sve pore, lice izgleda svježije, a oduševljava me što je tretman ugodan, jer mehaničko čišćenje ipak malo boli' otkrila je simpatična glumica.



Hydrafacial je najnoviji, revolucionarni tretman koji na potpuno neagresivan način temeljito, dubinski čisti pore. Jedina tehnologija gdje se tijekom tretmana istovremeno radi abrazija, vakum i vlaži koža. Serum bogat vitaminima, mineralima i antioksidansima vlaži i umiruje kožu te potpuno uklonja iritaciju. Sam tretman nije nimalo neugodan te je pogodan za sve tipove kože.

'Cilj tretmana je dubinsko čišćenje lica, gdje se uklanjaju svi mrtvi slojevi kože. Dolazi do smanjenja pora i pigmentacije, ožiljci se zaglađuju i smanjuju, te koža doslovno prodiše. Ova terapija koristi se i za liječenje akni, koja za razliku od korištenja bilo koje kozmetike, puno bolje djeluje radi uspješnijeg prodora u pore' objasnio je dr. Dinko Kaliterna.