Jessica Alba je pokazala svoje novo lice. No nije riječ samo o njezinom novom zavodljivom izdanju već i o fotošopiranim fotografijama na kojima su lijepoj glumici promijenili oblik glave i usana

Jessica Alba krasi naslovnicu talijanskog izdanja časopisa Vanity Fair. Lijepa glumica osvanula je na zanimljivim fotografijama, ali u nešto drugačijem izdanju.

Oskudno odjevena slikana je u provokativnim pozama koje ostavljaju bez daha, ali čini se kako njezina prirodna ljepota nije bila dovoljna za talijanske urednike livestyle časopisa.

Glavna fotografija za naslovnicu, toliko je fotošopirana da je 29 godina stara glumica izgubila svoj prepoznatljivi izgled.

Alba je pozirala u zelenoj haljini dubokog dekoltea, a njezino lijepo ovalno lice sada je izduženo, prirodno pune i sočne usne izgledaju puno tanje, a njezina brončana put postala je blijeda i porculanska.

>> Jessica Alba u svom najblještavijem izdanju

>> FOTO: Jessica Alba slatka kao lutkica

No bez obzira na retuširanje seksi mama izgleda fantastično pa se nadamo kako ćemo simpatičnu slatkicu češće viđati u novom seksi izdanju koje joj fantastično pristaje.