Svi se želimo osjećati i izgledati dobro. Dinamičan tempo života utječe na naše aktivnosti u slobodno vrijeme, odlazak u šoping, druženje s dragim osobama…

 Što kad bismo vam rekli da sve navedeno možete spojiti i pritom se odlično zabaviti? Imate pozivnicu za najveću sportsko – modnu priču u godini! Prihvatite poziv, a Designer Outlet Croatia će se pobrinuti za sve ostalo. 

Foto: Danko Šimunović Foto: PR

Ljubitelji tjelovježbe i sportskih aktivnosti neće propustiti Sports Week u Designer Outletu Croatia! Sve do 7.5. razgledajte bogatu ponudu sportskih brandova kao što su: Adidas, Sport Vision, Under Armour, Timberland, Converse, Skechers, Regatta i Maya Maya te pronađite sportske komade u kojima će vaš odlazak u gym itekako biti zamijećen, i to na popustima do -70%. Razgledavanje omiljenih trgovina odlična je aktivnost, pogotovo ako ju spojite s treningom na Sports Weeku u Designer Outletu Croatia, gdje vas očekuje tim Aktivne Hrvatske uz koji se možete itekako razgibati 7. svibnja. Očekuju vas još brojna iznenađenja, a sve novosti pratite na web stranici.

Urbana coolerica u teretani i na pilatesu

Mnogi od nas vole vidjeti već iskombinirane modne komade, jer nam olakšavaju shopping. Upravo zato imamo par ideja koje možete „ukrasti“ bez grižnje savjesti.

Foto: Danko Šimunović Foto: PR

Sportski đir nikako ne može proći bez topića koji nam otkriva djelić trbuha. U kombinaciji s majicom na cif i tajicama, casual outfit u tren postaje prava sportska kombinacija za trening.
Sve je u detaljima - išle u teretanu, grupne sportske aktivnosti ili na planinarenje! Za ljubitelje mode kombinacije moraju biti osmišljene do zadnjeg detalja. U sportskim varijantama detalji uistinu ne nedostaju - bočice za napitke, znojnici, šilterice, torbice i ostali dodaci. Naravno, boje su uvijek poželjne kao i kratke hlačice koje se ne smiju zaboraviti ovog proljeća.

Foto: Danko Šimunović Foto: PR


Indoor ili outdoor – budi drukčija!

Ako volite indoor i outdoor aktivnosti, u vaše ormare će morati ušetati više od jednog sportskog outfita. Baza svake sportske kombinacije su dobre tajice i tenisice, a ovisno o aktivnosti važno je posjedovati i cipele za planinarenje, majicu koja zadržava toplinu i brzo se suši, vjetrovku, ruksak, termosicu i spremni ste za opuštena vikend planinarenja s prijateljima i obitelji.

Foto: Danko Šimunović Foto: PR

Dođite na Sports Week u Designer Outlet Croatia i odaberite svoje favorite na popustima do -70%! Pronađite najbolje komade iz bogate ponude brandova kao što su: Hugo Boss, GAP, Guess, Desigual, Patrizia Pepe, Replay, Puma i mnogi drugi.