Nina Badrić ovih dana uživa na otoku Hvaru, a osim za odmor i opuštanje, vremena nađe i tjelovježbu. No ne vježba sama, već s posebnim partnerom.

Nina Badrić s pratiteljima rado dijeli trenutke iz svojeg života, a ovog ih je puta oduševila videom koji pokazuje da itekako zna da je "u zdravom tijelu zdrav duh" pa i na odmoru ne propušta priliku za barem kraći trening.

Trening ne odrađuje sama već u najboljem društvu, a njezin motivator je preslatki havanezer Toto. U simpatičnom videu koji je Nina objavila na TikToku i Instagramu pjevačica radi trbušnjake, a poseban uteg je slatki Toto. U opisu je Nina naglasila da Toto uvijek ima naj(bolju) frizuru, a neodoljivi psić doista oduševljava prekrasnom dlakom.

 


 

Toto pomno prati svaki pokret svoje gazdarice i šapice naslanja na njezine ruke, a ljubav između ljubimca i pjevačica nemoguće je ne primijetiti.

Komentari pratitelja redom su oduševljeni pa je ostavljeno puno emotikona srca, a Kakav kružni tok pozitivne energije., Divni skupa! i Ma koliko ljubavi!, samo su neke od reakcija.

10 najljepših izjava Nine Badrić: "Ljubav su djela. Riječi prospe svatko, usput."